Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Servicepakketten

Waarom zou ik een fiets niet bij een goedkopere webshop kopen? Er is geen enkele reden meer om elders te kopen!

Wij introduceren Service op maat: Goud, Zilver of Brons. 

Een veel gestelde vraag: "Ik heb een fiets gezien op internet en die is veel goedkoper dan bij jullie, kunnen jullie deze ook levereren voor die prijs?" 

Om te beginnen het antwoord op de vraag. Ja, wij kunnen de fiets ook leveren voor de prijs van bijvoorbeeld Fietsenwinkel.nl of Fietsvoordeelshop. U kiest dan (in de meeste gevallen) voor servicepakket Brons en ontvangt een aanzienlijke korting op de adviesverkoopprijs. 

Bike Totaal Steven Koelewijn staat voor service. Ons advies: Kies voor Goud!

Dit is het standaardpakket. U wilt graag een fiets kopen die bij u past en waar u ook goed óp past. Als u bij ons in de winkel voor advies komt, kunnen wij ervoor zorgen dat u op de juiste fiets, met de juiste maat komt te rijden. Alleen even uw lengte bepalen is niet voldoende, uw beenlengte is namelijk doorslaggevend voor de uiteindelijke framehoogte. Wij hebben hiervoor een geavanceerd meetsysteem in huis. Ook kunnen wij een zadelmeting voor u doen, zodat u ook nog eens het perfect passende zadel kunt aanschaffen. Een echt persoonlijk advies op maat dus. We leveren uw fiets eventueel ook nog gratis bij u thuis af.

Daarnaast is een fiets een onderhoudsproduct. Net als een auto, motor of scooter heeft ook uw fiets regelmatig service en onderhoud nodig. Het is wel zo fijn als u dan ook terecht kunt bij de winkel waar u uw fiets hebt gekocht. In onze werkplaats staan gediplomeerde monteurs voor u klaar. Ook hebben we een ophaaldienst en kan uw fiets in overleg ook nog teruggebracht worden.

In het Servicepakket Goud krijgt u de framemeting, zadelmeting en de eerste servicebeurt gratis en ook nog eens een flinke korting op de volgende 3 onderhoudsbeurten. U krijgt voorrang bij reparaties. Ophalen en bezorgen is gratis. En een elektische fiets met Servicepakket Goud bevat tevens het 5 jaar garantiepakket. Dat is pas zorgeloos fietsen.

Pakket Zilver 

Mocht u met minder services genoegen willen nemen, is er de mogelijkheid om voor pakket Zilver te kiezen. Wij bieden de fiets aan tegen een gereduceerde prijs. De eerste servicebeurt is gratis en ook op de volgende drie onderhoudsbeurten krijgt u korting.

Pakket Brons 

Dit pakket noemen we ook wel het internetpakket. Vergelijkbaar met de diverse online aanbieders, maar dan bij uw eigen vertrouwde fietsenwinkel! Bij dit pakket is inruilen niet mogelijk en komen de kosten voor onderhoud en eventuele montagekosten van accessoires voor uw eigen rekening. Dit pakket is niet voor alle merken beschikbaar. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden.

Acties en Aanbiedingen

Bij acties en aanbiedingen is Zilver het standaardpakket, maar kunt u tegen een geringe meerprijs toch voor Goud kiezen.

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Close Inloggen