Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Bedankt voor uw aankoop

Bedankt voor uw aankoop!

Wat leuk dat u bij ons bent geslaagd! We gaan direct aan de slag met uw bestelling en sturen u zo snel mogelijk een bestelbevestiging op het opgegeven e-mailadres.

Levering

Wij snappen dat u het bestelde product zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Wij doen ons best voor een snelle verzending. Binnen Nederland streven wij naar een levertijd 1-7 werkdagen voor fietsen en 1-3 werkdagen voor onderdelen en accessoires. Voor tweedehands fietsen is de levertijd tijdelijk 5-10 werkdagen.

De exacte levertijd van een onderdeel of accessoire staat bij het bestelde artikel. Staat daar bijvoorbeeld bij: "Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis of af te halen in de winkel"? Dan is het product op voorraad en kunt u uit gaan van die levertijd. Bij overige (kleding-)artikelen staat incidenteel: "Normale levertijd 1 - 3 werkdagen, de verwachte levertermijn wordt door de winkel aan u bevestigd." De door u gekozen winkel brengt u dan indien nodig op de hoogte van de verwachte levertermijn.

Vragen?

Heeft u vragen over uw bestelling? Kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen. Mocht u daar het antwoord niet kunnen vinden dan kunt u contact met ons of uw Bike Totaal winkel opnemen. Wij staan altijd voor u klaar om uw (fiets)vragen te beantwoorden.

Nogmaaks bedankt en veel plezier met uw aankoop!

Geef uw mening over onze webshop

1 slecht2 matig3 voldoende4 goed5 uitstekend

 

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Close Inloggen